Det är känt att Knivsta Bilhall har tilldelats ett Nordiskt Tillväxtcertifikat, vilket är ett erkännande för våra prestationer inom företagstillväxt och utveckling. Certifikatet beviljas av Nordic Business Excellence (NBE), som är en organisation som syftar till att främja företagsexcellens och tillväxt i Norden.

Genom att tilldelas certifikatet har Knivsta Bilhall visat sig ha en stark förmåga att hantera utmaningar och möjligheter som råder på dagens marknad. Vi har också visat på ett starkt engagemang för kvalitet och kundservice, vilket är viktigt för att bygga långsiktiga relationer med kunder och skapa en stabil grund för tillväxt.

Genom att vara en av de få organisationer som tilldelas ett Nordiskt Tillväxtcertifikat, visar Knivsta Bilhall att vi är en av de mest lovande och välrenommerade företagen i regionen.

Professionella, Proaktiva & Tillgängliga!

Detta skall borga för det mottagande som du förtjänar i samband med den stora affär som ett bilköp handlar om oavsett vilken prisklass bilköpet sker i.
Med stort engagemang och en hög ambitionsnivå synar vi på Knivsta Bilhall bristerna i dagens bilbransch med ambitionen att åtgärda dem.
Vi har tagit fram fyra ledord för att tydliggöra vad vi tror på, och vad vi anser vara det viktigaste för att skapa en riktigt bra bilaffär.

1. LÅNGSIKTIGHET

Vi strävar efter att möta dig med respekt och ödmjukhet! Vi lyssnar till dina behov & tar fram lösningar som är bäst för dig! Vi tror på att en väl omhändertagen & nöjd kund är återkommande. Utan er, inget vi!

2. PROFESSIONALITET

Lyhörd, jordnära & nogrann personal är en förutsättning för att kunna ge dig som kund den bästa upplevelsen. Vi är mycket stolta över vår personal och deras fantastiska engagemang gentemot våra kunder & bolaget!

3. TILLGÄNGLIGHET

Vi skall vara lätta att nå. En hög tillgänglighet är en av de faktorer vi anser vara bland de allra viktigaste för att en bilaffär skall fungera bra. Ni når oss årets alla dagar 24/7 även efter erat bilköp!

4. TRYGGHET

Hårt testade fordon & hög kompetens bland personalen är det absolut viktigaste för att kunna ge dig som kund den bästa tänkbara service! Tillsammans med branchledande aktörer & leverantörer har vi tagit fram de tryggaste garantilösningarna & de främsta finansieringsalternativen för att möta dina krav på bästa tänkbara sätt!